Marti, 23.04.2024, 11:46
Bine ati venit Oaspete | RSS

MoldoVa-Top

Meniul site-ului

Sondaje

De unde ai aflat despre portal?
Всего ответов: 52


Calendar

«  Octombrie 2010  »
LnMtMiJoVnSbDmn
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sunt conectati:


Sunt Conectati: 1
Oaspeti: 1
Utilizatori: 0




Principala » 2010 » Octombrie » 11 » (Video) Moldova - Olanda, scor 0-1
Powered by uCoz
Adauga in marcare sociala
20:28
(Video) Moldova - Olanda, scor 0-1

(Video) Moldova - Olanda, scor 0-1

(Video) Moldova - Olanda, scor 0-1
Foto: fmf.md

Moldova a pierdut cu 0-1 cea de-a treia partidă din preliminariile EURO 2012, jucată cu vice-campioana mondială Olanda. Singurul gol al partidei a fost înscris de Klaas Jan Huntelar, în minutul 37. Meciul nu a fost lipsit de peripeţii, în minutul 79 un suporter moldovean a intrat timp de câteva secunde pe teren, însă a fost luat imediat în primire de forţele de ordine, transmite publika.md.

Cu un public extraordinar, care a umplut stadionul Zimbru până la refuz, Moldova a pierdut cea de-a treia partidă din preliminariile EURO 2012, jucată cu vice-campioana mondială Olanda, scor 0-1. Meciul a fost întrerupt câteva secunde în minutul 79, când un suporter a intrat pe teren spre nemulţumirea jucătorilor! El a părăsit imediat gazonul, fiind luat în primire de forţele de ordine! Jocul a fost reluat cu o minge de arbitru.



Primele 15 minute ale partidei au fost de tatonare, fără nicio ocazie de gol la ambele porţi. În minutul 17, atacantul celor de la Schalke, Klaas Jan Huntelaar a fost aproape de a deschide scorul, a şutat din careul mare, dar Namaşco a avut un reflex senzaţional şi a respins în corner! Van der Vaart a executat cornerul şi acelaşi Huntelaar a reluat cu capul din plonjon, dar peste poartă! 

Tricolorii au replicat în minutele 21 şi 33. În prima fază, Doroş a pătruns pe partea stângă, însă şutul său puternic a trecut pe lângă. Olanda s-a dezlănţuit, iar în minutul 37, Huntelaar a deschis scorul cu şut din interiorul careului mare. Acelaşi Huntelaar a avut şansa de a mări avantajul olandezilor în ultimul minut al primei reprize, dar şutul său din 7 metri a nimerit în plasa laterală. 

Moldova a început în atac repriza secundă. Bordian a centrat în careu, însă căpitanul Alexandru Epureanu a reluat slab spre poarta lui Stekelenburg. Următoarele cinci minute au fost de foc în careul lui Namaşco. Dirk Kyit s-a distrat cu fundaşii moldoveni, însă şutul său nu a fost destul de puternic pentru a duce scorul la 2-0. În minutul 52, Sneijder a trimis un şut la vinclu, însă Namaşco a respins în corner cu un reflex excepţional. Acelaşi van der Vaart a executat cornerul, Heitinga a reluat cu capul, dar balonul a nimerit bara!

În minutul 62, Kuyt a mai ratat o ocazie pentru portocala mecanică, şutul său a trecut pe lângă poartă. Peste două minute, Bulgaru a fost la un pas să-l surprindă pe Stekelenburg cu o lovitură de cap, însă acesta a prins balonul! Cu un sfert de oră înainte de final, Heitinga a pătruns în careu, a driblat fundaşii moldoveni, însă Namaşco a respins în extremis. În ultimele minute, Moldova a avut şansa de a egala, însă lovitura de cap a lui Bugaiov a fost prinsă fără emoţii de Stekelinburg.

Sursa: PUBLIKA.MD

Vizualizari: 1009 | Adaugat de: Admin | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Cautare

Arhiva materialelor

Forma intrarii

Time

Link




SYPER-TOP раскрутка раскрутка сайтов. eTopSites.Ro - Clasamente si statistici pentru site-urile din toata lumea!